ChirpanHoeveel is 200 KVA olietransformatorWaar moet je op letten als je professioneel bent?

  • vrijgavetijd:2022-11-20 19:27:45
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:453
  • Korte omschrijving:

    Chirpan,Sommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan

Artikel inhoud

Sommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.

Na het aanscherpen van de losse bouten, verzegel de flens, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.

ChirpanDe efficiëntie van de transformator is nauw verbonden met het vermogensniveau van de transformator. In het algemeen, hoe groter de output vermogen, hoe kleiner de verlies-naar-outputvermogen verhouding en hoe hoger de efficiëntie. Integendeel, hoe kleiner de uitgangskracht, hoe lager de efficiëntie.

Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator

Wevelgem.kgmHet geluid van droge transformator behoort tot laagfrequent geluid. In een klein gebied wordt het grootste deel verspreid naar gelang van de structuur van het gebouw. Dit soort laagfrequent geluid wordt naar het huis verspreid volgens het huis gebouw, en veroorzaakt dan gas trillingen geluid, zijn de dispersie afstand en nadelige effecten zeer groot.

Van het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator,ChirpanElektrische transformator van olietype,ChirpanKasteel voor transformatoren, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;

De trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.


ChirpanHoeveel is 200 KVA olietransformatorWaar moet je op letten als je professioneel bent?



Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

Dit is het voorbeeld van energie-verbruik engineering als energiebesparing. De belangrijkste reden is dat de gebruikelijke berekeningsmethode negeert het koperverlies.

De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

VerpakkingsstrategieAnalyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

Natuurlijk, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt, raak dan niet in paniek. Ik ben ervan overtuigd dat de schade zal worden teruggebracht to t een lager niveau zolang de bovengenoemde methoden effectief worden gerectificeerd. Boven is het algemene proces en proces dat bijzondere aandacht moet worden besteed aan het gehele ontstekingsproces van de olie onderdompelde transformator. Wanneer de olie ondergedompelde transformator brand,ChirpanPrijs van droge transformator, wees rationeel om de olie ondergedompeld transformator veiliger en efficiënter te maken.

Wiringwijze van droge transformator:


ChirpanHoeveel is 200 KVA olietransformatorWaar moet je op letten als je professioneel bent?



Verbindingsgroep structuur van droge transformator

Hoge waardeDe warmteontladingsleiding van de radiator van de warmteleiding is meestal gemaakt van naadloze stalen pijp na het vlak door stampen. Wanneer de warmteontladingspijp wordt gebogen en gelast door elektrische lassen, wordt vaak olie lekkage veroorzaakt. Dit komt door de ondersteunende kracht op het oppervlak van de pijp en de werkdruk op de binnenholte bij het stampen van de warmteontladingspijp.

De transformator fabrikant zal de efficiëntie van de transformator aan u introduceren

Verminderde isolering

ChirpanHet tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

Bij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep aan het onderste deel van de olietank of de bemonsteringspoortklep toe te voegen om ongeveer kg afvalvloeistof op de bodem vrij te geven om de olieinlaat schoon te maken en vervolgens het oliemonster te nemen.

Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

ChirpanOverige productinformatie
  • Hoogvee.Hydraulische elektrische vaste instapbrugOnderhoud nodig om de levensduur te verlengen

    Hoogvee.Hydraulische elektrische vaste instapbrugOnderhoud nodig om de levensduur te verlengen

  • Colombes.Groot vast hefplatformDe marktomzet is aanzienlijk gestegen

    Colombes.Groot vast hefplatformDe marktomzet is aanzienlijk gestegen

  • Serge.Vaste roterende heffaseDe variëteit is compleet

    Serge.Vaste roterende heffaseDe variëteit is compleet

  • Ajka.Hydraulisch hefplatform Elektrisch hefplatformPas het verkopersbeleid aan

    Ajka.Hydraulisch hefplatform Elektrisch hefplatformPas het verkopersbeleid aan

  • Zweikao.Productie van eenvoudige hydraulische liftenErkend door klanten

    Zweikao.Productie van eenvoudige hydraulische liftenErkend door klanten

  • Bedgosh.Hydraulisch hefplatformDe productielimiet van het product wordt verlaagd

    Bedgosh.Hydraulisch hefplatformDe productielimiet van het product wordt verlaagd

  • Bedgosh.Hydraulisch systeem hefplatformWat voor soort koolstof zijn er?

    Bedgosh.Hydraulisch systeem hefplatformWat voor soort koolstof zijn er?

  • Bedgosh.Automatisch hydraulisch hefplatformMaatregelen om de uitstoot van energie te verminderen

    Bedgosh.Automatisch hydraulisch hefplatformMaatregelen om de uitstoot van energie te verminderen

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!